Tänak: uus ja viimane võimalus tekkis tänu Markko Märtinile

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Rallisõitja Ott Tänak avaldas tänasel pressikonverentsil, et tuleval aastal osaleb ta taas MM-sarjas. Tänak osaleb Ford Fiesta WRC masinaga kolmel MM-etapil (Rootsi, Portugal, Sardiinia) ning lisaks osaleb ta üheksal WRC2 sarja etapil. WRC2 sarjas kihutab ta Ford Fiesta R5 masinaga.

Tänak avaldas, et tuleva aasta programm sai suuresti teoks tänu Markko Martinile. «Projekti juht on olnud Markko Märtin, kes on näinud väga palju vaeva, et saaksin uue võimaluse. Teine selline inimene on M-Sporti juht Malcolm Wilson, kes koostöös Markkoga leidis mulle uue võimaluse enda tõetamiseks,» rääkis Tänak. «See oli suuresti kõik Markko töö, ta tegi kiiret ja tõhusat tööd. See võimalus tekkis suhteliselt viimaste nädalate jooksul. See on minu teine ja arvatavasti viimane võimalus. Tuleb sellest võtta absoluutne maksimum.»

Samas tunnistas rallimees, et võimaluse korral osaleb ta tuleval aastal ka Lõuna-Eestis toimuval Rally Estonial. «Kindlasti on meil vaja vahendeid juurde leida, et need kaks projekti täide viia. Eestis tahaksin kindlasti osaleda Rally Estonial, kuna see on järgmisel hooajal ERC sarja etapp. Lisaks pole ma Eestis ammu Rally Estoniat sõita saanud. See oleks kindlasti üks prioriteet, kui eelarve kokku saame. Kui vahendid leiame, siis kindlasti osaleme,» rääkis ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles