Tarmo Rüütli asub U18 koondise peatreeneriks

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Rüütli
Tarmo Rüütli Foto: Liis Treimann

Viimased kuus aastat Eesti meeste jalgpallikoondise peatreeneri ametit pidanud Tarmo Rüütli on tänavusest aastast lisaks Tallinna Kalevi juhendaja ametile ka Eesti U18 vanuseklassi koondise peatreener.

Rüütli leping A-koondisega kestis eelmise aasta lõpuni ja nüüd on ametlikult selles ametis jalgpalliliiduga kahe aasta pikkuse lepingu sõlminud rootslane Magnus

Pehrsson. Kui varem oli juba teada, et Rüütli hakkab juhendama mullu hooaja kaheksandana lõpetanud Kalevit, siis nüüd on täpsemalt paika saanud ka tema muud ametid.

Rüütli sõlmis U18 koondise juhendajana standardse ühe aasta pikkuse lepingu, peale selle hakkab ta tööle Arte gümnaasiumis ühe poistegrupi treenerina.

Kui tavapäraselt peab Eesti U18 koondis aastas kaks kuni kolm kohtumist, siis tuleval aastal on kindlasti juba kavas üks Euroopa Jalgpalli Liidu UEFA sõprusturniir, kus koondis peab kolm matši. Lõppenud aastal juhendas U18 koondist U21 ja U23 tiimi kõrvalt Martin Reim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles