Vassiljevi iluväravale söödu andnud Lindpere: eilsest olen töötu

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud aastal võitis Hõbepalli Konstantin Vassiljev (vasakul). Iluväravale andis kauni söödu Joel Lindpere.
Möödunud aastal võitis Hõbepalli Konstantin Vassiljev (vasakul). Iluväravale andis kauni söödu Joel Lindpere. Foto: Toomas Huik

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Konstantin Vassiljev võitis täna neljandat korda Hõbepalli. Kui Vassiljevi teine tabamus Hollandi koondise vastu oli tõeline iluvärav, siis sama kõrgest klassist oli ka tabamusele eelnenud Joel Lindpere sööt.

«See värav oleks olnud kindlasti maitsvam, kui poleks olnud seda õnnetut lõppu,» viitas Lindpere hollandlaste lisaminutitel penaltist löödud viigiväravale. «Hea, et suudan sellises vanuses pakkuda veel selliseid hetki. Vaatasin enda eelmise aasta esitusi ja mõned söödud olid päris head. Kokkuvõttes tegin seda, mida vaja – hea sööt heale mängijale.»

Eelmisel aastal USA kõrgliigas Chicago Fire’i ridades mänginud Lindpere tunnistas samas, et praegu teda MLSiga enam ükski leping ei seo ja eilsest on ta töötu.

«Eilsest olen töötu. Nüüd vaatan edasi, mis saama hakkab. Võtan end äkki töötuna arvele,» viskas Lindpere nalja. «Tegelikult on mõned variandid õhus ja mõne pakkumise olen ka tagasi lükanud. Praegune olukord on minu enda valik.»

Lindpere sõnul on õhus mõned võimalused Euroopast, kuid samas on talle tehtud huvitav pakkumine ka USA esiliigast. Samas märkis ta, et päevakorda võib kerkida ka võimalus, et ta võtab ette tee Kasahstani, kus peab treeneriametit endine Eesti koondise peatreener Arno Pijpers.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles