Sotši olümpiamänge näeb eestikeelsete kommentaaridega neljast telekanalist

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti televaataja näeb Sotši olümpiamänge neljalt kanalilt.
Eesti televaataja näeb Sotši olümpiamänge neljalt kanalilt. Foto: SCANPIX

Meie sportlaste etteastetele Sotši taliolümpiamängudel saab kaasa elada enamate eestikeelsete tele-, raadio ja online-kanalite vahendusel kui eales varem.

«Kui seni on eestikeelsete kommentaaridega telepilti olümpiamängudelt vahendanud ERR-i kanalid, siis sel aastal lisandusid veel kaks telekanalit ja üks internetikanal. Kutsume üles kõiki Eesti olümpialastele kaasa elama ning loodame, et meie sportlased suudavad just seal oma aastatepikkuse töö ja pühendumuse vormistada oma noore karjääri seni parimaks tulemuseks,» ütles Eesti Olümpiakomitee peasekretär Siim Sukles.

Olümpiamänge eestikeelsete kommentaaridega saab täies mahus jälgida Viasat Sport Balticust. Kõiki alasid peale iluuisutamise kantakse üle ERR-i kanalites – ETV-s, ETV2-s, Vikerraadios ja vene keeles Raadio 4-s ning mobiili vahendusel. Iluuisutamist näeb TV3-st ja internetis TV3 Playst.

Sotši taliolümpiamängud toimuvad 7.-23. veebruarini.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles