Hunt loobus esialgu uutest pakkumistest

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rimo Hunt.
Rimo Hunt. Foto: Peeter Langovits

Eelmisel hooajal Eesti jalgpallimeistrivõistlustel parimaks mängijaks tunnistatud ning ka koondisedebüüdi teinud 28-aastase ründaja Rimo Hundi vastu on tänavu talvel huvi tundnud mitmed välisklubid, kuid arvatavasti jääb mees esialgu FC Levadiasse.

Viimasel ajal tundis ründaja teenete vastu kõige suuremat huvi Tšehhi kõrgliigas eelviimasel kohal olev Ostrava Banik, kuid kokkuleppele siiski ei saadud.

«Praegu ei saa veel öelda, et on kindel «ei»,» sõnas Hunt ning selgitas seejärel olukorda lähemalt. «Tšehhis läks normaalselt ja minu vastu oli huvi olemas. Saime ka tingimustes kokkuleppele, kuid nemad tahtsid sõlmida 1,5 aasta pikkuse lepingu. Mina tahtsin poole aasta pikkust laenulepingut ja seejärel suvel asjad uuesti üle vaadata, siis oleks klubi saanud mind soovi korral välja osta. Nad olid sellega peaaegu nõus, aga päris kokkuleppele siiski ei jõudnud,» rääkis Hunt, kes täpsustas, et ta on endiselt M.C. Tallinna hingekirjas ning ka Levadias on ta pallinud laenulepingu alusel. «Nii on oluliselt lihtsam asju ajada,» lisas ta. 

Ründaja sõnul polegi praegu tõenäoliselt välismaale siirdumiseks parim aeg ning tunduvalt mõistlikum oleks selline muudatus ette võtta suvel. «Eraelu koha pealt on välismaale mineku osas praegu keeruline otsust teha, kuna on oodata pere juurdekasvu ning ka majaehitus on pooleli. Seega tuleb arvestada ka nende teguritega,» põhjendas väravakütt. «Suvel on kindlasti ka vorm parem ja selle võrra oleks minek lihtsam. Mänguline vorm ei ole talvel parim, aga samas ei tekitanud see kellegi jaoks ka probleemi.»

Lisaks Banikile tundis ründaja vastu elavat huvi ka Saksamaa 3. Bundesligas mängiv SV Elversberg. «Sakslastel ei ole päris neid vahendeid, nad ehitavad praegu ka staadioni. Siin (Eestis) saan laias laastus kätte sama palga, laias laastus,» täpsustas ta.

End ka Iisraelis ja Poolas näitamas käinud ründaja avaldas, et Poola kõrgliigas eelviimasel kohal paiknev Bielsko-Biala Podbeskidzie pakkus hiljuti taas talle lepingut. «Ütlesin uuesti neile ära, samadel põhjusel, mis Tšehhiski,» märkis Hunt.

Kui vahepeal võis Saksamaa meedia vahendusel lugeda, et Hunt sai seal ka vigastada, siis ründaja sõnul on tegelikult kõik korras. «Traumat ei ole, reie nelipealihas ei olnud just päris 100-protsendilises seisus, kuid sai treeningmängus vastaste kaitsjatega ilusti hakkama,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles