Kalju kaotas soomlastele, Kink teenis punase kaardi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tarmo Kink.
Tarmo Kink. Foto: SCANPIX

Täna kohtusid Espoos toimunud sõprusmängus Eesti ja Soome mullused hõbedameeskonnad Espoo Honka ja Nõmme Kalju. Võitjana väljus põhjanaabrite klubi.

Vladimir Voskoboinikov viis esimsel poolajal Kalju juhtima, kuid Honka viigistas. 70. minuti Antti Mäkijärvi väravast võttis Honka tasavägises mängus 2:1 võidu.

Teisel poolajal mängu sekkunud Eesti koondislane Tarmo Kink sai suu pruukimise eest punase kaardi. Meeskonna ründaja Damiano Quintieri ütles pärast mängu, et tema arvates oldi väljakul selgelt parem meeskond, kuid väljakukohtunik valmistas pettumuse. 

«Me mängisime paremini, aga kohtuniku tegevusega ei saa täna rahule jääda. Kingi punane kaart ei olnud õiglane, sest vastased kasutasid ebasobivaid väljendeid kogu mängu ajal, aga tema sai esimese korraga kohe punase,» kommenteeris Quintieri Kalju kodulehele.

Kink ei viibi küll ametlikult Kalju juures testimisel, kuid teeb nendega trenni. Ta esindas Nõmmet ka Tallinnas toimunud sõpruskohtumises Levadia vastu.

Espoo Honka – Nõmme Kalju 2:1 (1:1)

Väravad: 43. Mombilo, 70. Antti Mäkijärvi - 23. pen. Voskoboinikov
Eemaldamine: Tarmo Kink

Kalju: Vitali Teleš, Alo Bärengrub (Kaspar Kaldoja), Jorge Rodrigues, Nicolas Galpin, Šišov (Hindrek Ojamaa), Allan Kimbaloula (Tarmo Kink), Karl Mööl, Reginald, Damiano Quintieri, Fabio, Vladimir Voskoboinikov (Tarmo Neemelo).
Varus: Sten-Marten Vahi, Kaspar Kaldoja, Hindrek Ojamaa, Tarmo Kink, Tarmo Neemelo.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles