Vetteli auto süttis testidel põlema, päev Red Bulli jaoks läbi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli ja Sebastian Vetteli jaoks on hooajaeelsed testid alanud halvasti.
Red Bulli ja Sebastian Vetteli jaoks on hooajaeelsed testid alanud halvasti. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja valitseva maailmameistri Sebastian Vetteli ja tema meeskonna Red Bulli jaoks on Hispaanias Jerezis toimuv hooajaeelne esimene test alanud katastroofiliselt - kui eile sai sakslane sõita vaid kolm, siis täna kaheksa ringi.

Kui eilse testipäeva nullis Vetteli jaoks üks halvastikinnitatud detail, siis täna läks tema auto garaažis koguni põlema. Ehkki tulekahju kustutati ülikiirelt, sai auto akuplokist puhkenud põlengu tõttu niivõrd palju viga, et Red Bull otsustas tänasele päevale joone alla tõmmata. Autospordi andmetel tühistas Vettel kõik tänaseks kokku lepitud kohtumised meediaga ja lendas ära koju. Homme ja reedel keerab kavakohaselt Red Bulli roolijuba teine sõitja Daniel Ricciardo.

Tehnilised probleemid kummitavad enne hooaja algust paljusid meeskondi - nii ei ole täna veel rajale pääsenud Toro Rosso uus auto, alates homsest loodab testidega alustada Marussia ning üldse pole Jerezis kohal Lotuse võistkonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles