Mainekas Prantsuse ajaleht: Schumacher pilgutas silmi

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacher.
Michael Schumacher. Foto: SCANPIX

Eile kirjutasid mitmed mainekad Prantsusmaa ja Saksamaa ajelehed, et detsembri lõpus suusatades kukkunud seitsmekordset vormel-1 sarja maailmameistrit Michael Schumacherit hakatakse koomast välja tooma. Kuigi Schumacheri perekond ega mänedžer pole seda kommenteerinud, väidab Prantsuse ajaleht L'Equipe, et vormelilegend oli pärast koomast väljatoomist võimeline silmi pilgutama.

L'Equipe kirjutab, et Grenoble'i haiglas alanud koomast väljatoomise protsessi esimesed reageeringud olid Schumacheri poolt positiivsed: kuulus sakslane oli võimeline oma silmi pilgutama.

Schumacheri raviga tegelev professor Jean-Luc Truelle rääkis Prantsuse väljaandele, et seitsmekordne maailmameister reageeris edukalt käskudele «tee oma silmad lahti» ning «pane silmad kinni». Samas lisas Prantsusmaa mainekas väljaanne selle uudise juurde hoiatuse, et esimene positiivne nähtus ei anna veel põhjust põhjalikumateks järeldusteks. Professor Truelle'i väitel veedab Schumacher vähemalt kuu aega letargilises olekus ehk sügava une taolises seisundis.

Schumacheri perekond pole olukorda veel kommenteerinud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles