Viljandi alistas meistriliigas Värska

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipalli meistriliigas olid täna omavahel vastamisi Värska Originaal ja Viljandi HC võistkonnad, 37:26 võidu sai Viljandi. Postimees vahendas mängust otsepilti, mis on järelvaadatav.

Lisaks peeti veel kaks kohtumist. Tallinnas kohtusid omavahel Audentes ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, mängu võitis Kehra tulemusega 47:27. Arukülas mängisid aga Aruküla ja Põlva Serviti. Mängu võitis Serviti tulemusega 46:25.

18.02.14 Värska Originaal- Viljandi HC 26:37 (9:16)
Värska: Robin Oberg 8, Raiko Rudissaar 7, Klaus Peeter Rüütli 4, Hendrik Varul 2, Taavi Tilgre 1, Andry Aust 1, Andree Laas 1, Tarmo Salundi 1, Randy Soosaar 1.
Viljandi HC: Ott Varik 13, Kristjan Koovit 5, Robert Lõpp 5, Madis Parik 5, Sten Maasalu 4, Marko Koks 3, Karl Toom 2.

18.02.14 Audentes – HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 24:47 (14:22)
Audentes: Andero Kari 6, Andris Celmins 6, Kristjan Ojasaar 6, Jesper Bramanis 2, Tristan Palmar 1, Ingmar Kasuk 1, Leander Kallas 1, Taavi Kallas 1.
Kehra: Viktor Skrypak 11, Kaimar Lees 8, Uku-Tanel Laast 7, Indrek Normak 6, Jürgen Rooba 6, Rando-Juku Sirkas 4, David Miloradovic 3, Ergo Rohi 1, Kaspar Lees 1.

18.02.14 Aruküla – Põlva Serviti 25:46 (8:21)
Aruküla: Andre Sild 9, Mihkel Vaher 8, Rudolf Põld 4, Rauno Esop 1, Arno Arr 1, Rasmus Varik 1, Helvar Kuhi 1.
Põlva Serviti: Henri Sillaste 9, Kristjan Muuga 7, Ardo Puna 7, Henri Hiiend 6, Priit Jõks 4, Tauri Volt 4, Siivo Sokk 4, Margo Piksööt 2, Tõnu Jõks 1, Pavel Turajev 1, Grasvydas Sereicikas 1.

Enne mängu:

Värska Originaal jäi eelmises voorus võõrsil peetud mängus 18:44 alla Servitile ning Viljandi oli kodus 31:21 üle Tapast.

Mõlema meeskonna peatreeneris sõnasid, et esimese kahe ringi omavahelistel kohtumistel pole enne seekordset lahingut enam tähtsust. «Eelmised mängud ei loe, sest spordis toimub pidev liikumine, kas üles või alla,» lausus Värska Originaali peatreener Rein Suvi. «Meil on mõningaid probleeme koosseisuga, aga mängida tuleb nendega, kes on olemas. Viljandi on vahepeal hoogu juurde pannud, meie aga viletsamat mängu näidanud, kuid loodetavasti pole pall kandiline. Meie lähme ikka võidu peale välja ja head sooritust tegema,» lisas Suvi.

Hooaega tagasihoidlikult alustanud Viljandi on turniiritabelis juba kerkinud neljandale kohale. «Oleme selle nimel tööd teinud ning kevadeks peabki mäng paranema. Meie praegusest seisust annavad aga kindlasti täpsema pildi kaks järgmist kohtumist Värska ja Viimsi vastu,» lausus Viljandi juhendaja Marko Koks. «Värskaga on meil omavaheliste kohtumiste seis viigis, kuid need mängud toimusid ammu, mis tähendab, et nende matšide pealt ei saa enam midagi ennustada.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles