Martin Vunk liitus aastaks Nõmme Kaljuga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Vunk (vasakul) ja Nõmme Kalju president Kuno Tehva.
Martin Vunk (vasakul) ja Nõmme Kalju president Kuno Tehva. Foto: Nõmme Kalju

Nõmme Kalju jalgpalliklubi sõlmis lepingu Eesti koondise poolkaitsja Martin Vunkiga, kes allkirjastas klubiga ühe aasta pikkuse lepingu.

«Kuna välismaale minekust asja ei saanud, siis Eestis olid variandid veel Sillamäe Kalev ja FC Levadia, kuid lõpuks otsustasin liituda 2012. aasta Eesti meistri Nõmme Kaljuga, kuna klubi jättis väga meeldiva, perspektiivika ja professionaalse mulje,» rääkis Martin Vunk lepingu sõlmimise järel.

«Uuel hooajal keskendun 100 protsendiliselt Nõmme Kaljus mängimisele ning eesmärk on korrata 2012. aasta saavutust – tulla meistriks! Eks vaatab, mis tulevik toob seoses välismaale minekuga, kuid hetkel on mu eesmärk Kaljuga edu saavutada.»

«Martin oli eelmisel hooajal üks liiga parimaid poolkaitsjaid ning kindlasti väga hea sisu ja kogemustega keskväljamootor, kes on meile väga hea täiendus," kiitis Kalju peatreener Igor Prins rahulolevalt.

Mullu Sillamäe Kalevis suurepärase hooaja teinud 29-aastane Vunk on esindanud välismaal Küprose klubi Nea Salamis Famagusta FC ning Kreeka meeskonda Panachaiki F.C. Eesti koondises on Vunk teinud kaasa 60 kohtumises ning löönud ühe värava.

Nõmme Kalju alustab uut hooaega 1. märtsil, kui Hiiu staadionil võõrustatakse algusega kell 13.00 FC Infoneti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles