Selver jõudis finaalist võidu kaugusele, Pärnu viigistas seeria

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti võrkpalli meistrivõistluste poolfinaali kordusmängus alistas Tallinna Selver kindlalt 3:0 TTÜ ning asus kolme võiduni peetavat seeriat 2:0 juhtima.

Kui avakohtumine kulges mõlema meeskonna jaoks tõusude ja mõõnadega, siis täna pani Selver oma paremuse maksma alates esimestest sekunditest, võites esimese geimi 25:19 ning teise 25:13. TTÜ-l ei tekkinud kahes esimeses geimis mingitki lootust, kolmas geim oli pisut tasavägisem, ent õigel hetkel oli mees omal kohal Selveri liider Hindrek Pulk ja see geim võideti 25:21.

Pulk oli tavapäraselt võitjate resultatiivseim, tuues 21 punkti, tempomehed Meelis Kivisild ja Timo Tammemaa lisasid kumbki 10 silma. TTÜ-l jäi Mart Tiisaare ja Jaanus Nõmmsalu arvele 9 punkti.

Seeria kolmas kohtumine peetakse 25. märtsil algusega kell 18.30 Kalevi Spordihallis.

Teises paaris on vastamisi Tartu Bigbank ja Pärnu VK. Avakohtumise võitis Tartu, ent täna sai 3:1 võidu Pärnu ning viigistas seeria.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles