Beckhamist võib saada Manchester Unitedi omanik

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham.
David Beckham. Foto: SCANPIX

Briti väljaanne The Sun andis teada, et omaaegne Inglismaa jalgpallistaar David Beckham on koos endiste meeskonnakaaslastega asunud koguma raha, et osta praegustelt omanikelt välja Manchester Unitedi klubi, mille käsi viimasel ajal üleliia hästi pole käinud.

Saksamaa ajaleht Bild vahendas The Suni infot, mille kohaselt on Unitedi praegused omanikud klubi kehvast käekäigust tüdinenud ja tahavad ManU maha müüa. Alates 2005. aastast Unitedi omanikena tegutsenud Avram ja Joel Glazeri käest tahab The Suni andmetel Unitedi ära osta aastatel 1993-2003 ManUs mänginud David Beckham.

Endine Inglismaa koondislane poleks aga üksi oma endist koduklubi soetamas, vaid väidetavalt tahavad õla alla panna ka Ryan Giggs, Nicky Butt, Paul Scholes ja Gary ning Phil Neville. Kõik nimetatud mehed kuulusid ühel ajal Unitedi ridadesse. Lisaks endistele mängumeestele on The Suni andmetel nõus Unitedi väljaostmist rahaliselt toetama ka Katari kuninglik perekond.

The Suni andmetel tuleks Beckhamil koos sõprade ja Katari perega käia Unitedi eest välja 2,4 miljardit eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles