Sukles: meie suhe jalgpalliliiduga on endistviisi hea

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
EOK peasekretär Siim Sukles.
EOK peasekretär Siim Sukles. Foto: Peeter Langovits

Eesti Olümpiakomitee täitevkomitee tänasel koosolekul oli olulise teemana kõne all ka esialgu noortetreenerite töö tasustamine – riigieelarve projektis on teatavasti 3 ja pool miljonit selleks kavandatud, vahendab ERR Sport.

«Sellega lahendatakse ära vanas mõttes kolmanda kategooria, uues kategooriate järgi viienda kategooria noortetreenerite sotsiaalsete garantiide probleem, see hakkab kehtima uuest eelarveaastast ehk 2015,» sõnas EOK president Neinar Seli ETV spordisaatele.

Just istungi ajal jõudis Täitevkomitee liikmeteni Eesti Jalgpalli Liidu avalik kiri, kus tuntakse muret Eesti suurima spordialaliidu vähese kaasatuse üle EOK egiidi all toimuvatesse meie spordipoliitilistesse aruteludesse ning anti mõista, et arutatakse jalgpalliliidu EOK liikmeks oleku mõttekust. «Eestlastel on kombeks kasutada sloganit, et tark ei torma ehk me vaatasime selle üle ja isiklikult pean ütlema, et on loomulikult väga kahetsusväärne, kui üks meie suuremaid ja tublimaid alaliite on leidnud end sellises olukorras, kus ta mõtleb seda, et peaks EOK-st välja astuma,» ütles EOK peasekretär Siim Sukles. «Meie suhe jalgpalliliiduga on endistviisi väga hea.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles