Raudsed närvid: Katrina Lehis võitis juunioride MMil kulla otsustava torkega!

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Lembit Peegel

Epeevehkleja Katrina Lehis alistas juunioride MMil finaalis ungarlanna Reka Bohuse otsustava torkega 15:14 ja krooniti seega maailmameistriks. Ka poolfinaalis sai eestlanna võidu otsustaval torkel, kui võitis 12:11 itaallanna Roberta Marzanit.

Kahel varasemal aastal sai Lehis juunioride MMil pronksi. Tänavune hooaeg on tema jaoks ühtlasi juunioride seas viimane.

Veerandfinaalis ülipõneva heitluse järel alistas eestlanna USA esindaja Amanda Sirico 12:11 ja jõudis juba kolmandat aastat järjest juunioride MMil nelja parema hulka. Kohtumises Sirico vastu oli Lehis terve matši tagaajaja rollis. Pidevalt tehniliste probleemide küüsis vaevelnud Lehis suutis matši viimastel sekunditel 9:11 kaotusseisust viigistada ning lisaajal võiduka torke sooritada.

32 parema hulgas alistas Lehis kindlalt 15:4 ukrainlanna Julia Svystili ja kaheksandikfinaalis ungarlanna Adrienn Felkeri 7:5. Kohtumises Felkeri vastu suutis Lehis teise kolmandiku alguses matši 3:0 juhtima minna ning seejärel edu matši lõpuni hoida. Felker suutis küll vahet vähendada minimaalseks 5:6, kuid 2 sekundit enne matši lõppu tegi torke Lehis ning sellega kadus ka ungarlanna lootus kohtumist viigistada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles