Katrina Lehis: pisarad hakkasid voolama ning alles hiljem jõudis kohale – olen maailmameister

Jaan Martinson
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Katrina Lehis.
Katrina Lehis. Foto: Tairo Lutter / SL Õhtuleht

Epeevehkleja Katrina Lehis alistas juunioride MMil finaalis ungarlanna Reka Bohuse otsustava torkega 15:14 ja krooniti maailmameistriks.

«Paremini pole võimalik juunioride karjäärile punkti panna,» sõnas Lehis, kui rõõmunutt oli nutetud. «Finaalis, pärast viimast torget, oli tohutu pingelangus. Pisarad hakkasid voolama ning alles hiljem jõudis kohale – olen maailmameister.»

Lehis tunnistas, et pärast kaht MM-pronksi oli kullasoov suur: «Ent ma suutsin vehklemissaalis kõik mõtted esikohast kõrvale suruda ning keskendusin vaid võitlusele.»

Ka poolfinaalis sai eestlanna võidu otsustaval torkel, kui võitis 12:11 itaallanna Roberta Marzanit. Veerandfinaalis ülipõneva heitluse järel alistas eestlanna USA esindaja Amanda Sirico 12:11.

Kahel varasemal aastal sai Lehis juunioride MMil pronksi. Tänavune hooaeg on tema jaoks ühtlasi juunioride seas viimane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles