Prantsusmaal selgus meister: PSG teist aastat järjest parim

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pariisi Saint-Germaini mängijad rõõmustamas.
Pariisi Saint-Germaini mängijad rõõmustamas. Foto: SCANPIX

Vaatamata Pariisi Saint-Germaini jalgpalliklubi eilsele kaotusele kaks voor enne meistrivõistluste lõppu, kindlustati tiitel, kuna mõned tunnid varem toimunud kohtumises pidi Monaco leppima viigiga.

Mõned minutid enne PSG 36. vooru kohtumist oli teada, et Ligue 1 tiitel kuulub järjekordselt Pariisi suurklubile. Sellele vaatama suudeti kohtumises Rennes'i vastu koduväljakul juba 3. minutil Ezequiel Lavezzi väravast juhtima minna. Külalised ei lasknud aga end värskete meistrite kiirest avaväravast heidutada ning 27. ja 23. minutil suudeti ise skoorida, vahendas Soccernet.ee.

Rohkem väravaid kohtumises ei löödud ning lõppseisuks jäi 1:2. Kuivõrd varasemalt oli Monaco viigistanud Guingampi meeskonnaga, siis võisid pariislased vaatamata kaotusele alustada rõõmupeoga - teine Prantsusmaa kõrgliiga tiitel järjepanu oli välja teenitud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles