Vormel-1 sarja boss teatas uue etapi asukoha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja juht Bernie Ecclestone kinnitas möödunud nädalal levima hakanud jutte, et 2015. aastal sõidetakse etapp Aserbaidžaanis, Bakuus.

Kui eelmisel nädalal väitis Aserbaidžaani spordiminister Azad Rahimov, et ta on vormel-1 sarja bossi Ecclestone'iga uue etapi suhtes kokkuleppele jõudnud, siis tänaseks on seda kinnitanud ka F1 sarja juht ise. Ecclestone teatas, et talle ei meeldi, et kuninglik võidusõidusari peaks tagasi minema Lõuna-Koreasse, kus sõideti viimati 2013. aastal, ning selle asemel viiakse sari Aserbaidžaani.

«Ma ei taha sinna (Koreasse- toim.) enam tagasi minna. Bakuuga on leping sõlmitud,» rääkis Ecclestone. «See algab 2015. aastal ja asendab Korea etappi. Nad (korealased- toim.) tegid head tööd rajaga, aga unustasid ära kõik teised asjad, mis nad ringraja ümber tahtsid ehitada,» selgitas Ecclestone, miks Korea etapp enam edaspidi vormel-1 sarja kalendrisse ei kuulu.

Esialgsetel andmetel toimub sõit Bakuu linnatänavatel. Aserbaidžaani valimine lõpetab kuulujutud ka selles osas, justkui plaaninuks Ecclestone viia Korea asemel etapi Venemaale ning täpsemalt Sotši.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles