Chelsea on lähedal kahe superstaari palkamisele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas.
Cesc Fabregas. Foto: SCANPIX

Londoni Chelsea jalgpallimeeskonna ridades on suvel oodata taas mitmeid muudatusi ja peagi loodab tiimi juhendaja Jose Mourinho lõplikult kokkuleppele jõuda Diego Costa ja Cesc Fabregase palkamise osas.

Costat ja Fabregast on Chelseaga juba mõnda aega seostatud ja väidetavalt on mõlemad tehingud ka juba piisavalt kaugel ja lahendamist vajavad veel mõned üksikasjad, kirjutab Sportsmail.

Briti meedia teatel loodab Chelsea juhendaja Jose Mourinho, et Fabregase palkamise saavad nad ametlikuks teha juba enne reedel toimuvat Hispaania ja Hollandi kohtumist MMil.

Chelsea on juba varem teada andnud, et suvel tahavad nad palgata endale uue esiründaja ja seni on nende esimeseks valikuks olnud Madridi Atleticos suurepärase hooaja teinud Costa. Fabregasest peaks Chelseas saama aga tiimist lahkunud Frank Lampardi asendaja.

Fabregase eest tuleb Chelseal maksta 33 ja Costa eest 38 miljonit eurot.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles