Legendaarse Sabonise poeg võistleb nädalavahetusel Tallinnas

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaga Unicaja mängumees Domantas Sabonis on juba mänguaega kogunud ka Eruoliigas. Sellel nädalavahetusel näeb teda mängimas Tallinnas
Malaga Unicaja mängumees Domantas Sabonis on juba mänguaega kogunud ka Eruoliigas. Sellel nädalavahetusel näeb teda mängimas Tallinnas Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel toimub Audentese spordihoones korvpalli U18 vanuseklassi Balti matš, kus võtavad omavahel mõõtu Eesti, Läti, Leedu ning Rootsi neidude ja noormeeste koondised, kes valmistuvad eesseisvateks Euroopa meistrivõistlusteks.

Kolmel järjestikusel mängupäeval saab nautida põnevaid korvpallilahinguid keskpäevast alates kuni õhtuni välja, pühapäeval alustatakse mängudega juba kell 10:00. Kokku peetakse turniiri jooksul 12 kohtumist, mille jooksul on võimalik tutvuda piirkonna korvpalli kasvulavaga. Eesti noortekoondised alustavad mänge õhtuses pooles, esimesena astuvad reedel 4. juulil platsile neiud.

«On oodata kõrgetasemelist turniiri, kuna nii Läti kui ka Leedu noormehed on mängimas selle vanuseklassi A-divisjonis. Leedu koondisesse kuulub ka legendaarse Arvydas Sabonise poeg Domantas,» sõnas noortekoondiste juht Raido Ringmets. 18-aastane ja 208 cm pikkune Sabonis mängib Hispaanias Malaga Unicaja meeskonnas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles