Ukraina klubi staarid jäid Prantsusmaale ja keelduvad äreva olukorra tõttu klubi juurde naasmast

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Douglas Costa.
Douglas Costa. Foto: SCANPIX

Eurosport vahendas, et kuus Ukraina jalgpalliklubi Donetski Šahtari mängumeest keeldusid Prantsusmaal olles tagasi Ukrainasse sõitmast, sest sealne olukord on ebastabiilne.

Neljapäeva õhtul leidis aset suur lennukatastroof, kui Amsterdamist Kuala Lumpurisse teel olnud Malaysian Airlinesi lennuk kukkus Ida-Ukrainas alla ja hukkusid kõik pardal viibinud 298 inimest. Hetkel pole veel selgunud, kes või mis õnnetuse põhjustas, ent Kiiev ja Ukraina separatistid süüdistavad vastastikku üksteist ja USA luureallikate andmetel on lennuki allatulistamises süüdi separatistid.

Olukord Ukrainas on seega endiselt ärev ja Eurospordi andmetel keeldusid kuus Donetski Šahtari mängumeest just seetõttu Ukrainasse tagasipöördumast. Šahtari meeskond oli sõitnud Prantsusmaale Lyoni, et pidada seal hooajaeelne sõprusmäng, ning kuus mängijat jäid meelega oma tagasilennust maha.

Kõik kuus mängijat on pärit Lõuna-Ameerikast ja Eurospordi andmetel on nendeks Douglas Costa, Fred, Dentinho, Alex Teixeira ja Argentine Facundo Ferreyra. Kõik kuus mängumeest kuuluvad Šahtari parimate mängijate hulka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles