Maastikusõidus tulid Eesti meistriteks Loo ja Meier

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste eliitklassi esikolmik.
Meeste eliitklassi esikolmik. Foto: Eesti Jalgratturite Liit

Täna Jõulumäel toimunud maastikurattasõidu Eesti meistrivõistlustel olid kavas täiskasvanute sõidud ning eliitklassis võidutsesid Martin Loo ja Maaris Meier.

Meistrivõistluste oodatuimaks stardiks oli meeste eliitklassi sõit, kus paljud pealtvaatajad ootasid Loo etteastet. Loo ei vedanud fänne alt ning pani oma paremuse juba sõidu algfaasis maksma, jättes konkurendid seljataha.

Stardimõtetega oli kohale tulnud ka maanteeproff Gert Jõeäär, kes üsna regulaarselt käib maastikusõitu nautimas, kuid paraku vigastas soojenduse ajal põlve nii tugevalt, et ei saanudki võidusõidust osa võtta.

Üsna tihedas konkurentsis selgusid ülejäänud kaks medalit meeste eliitklassisõidus, kus hõbedase tulemuse teenis Eestis maastikurattamaratone hästi sõitev Caspar Austa Erki Kuke ees.

Naiseliidi sõidus saavutas ülekaaluka võid peamiselt Portugalis võistlev Maaris Meier, kes edastas enam kui nelja minutiga Greete Steinburgi, kellest omakorda kaks minutit hiljem lõpetas kolmandal positsioonil Kristel Koort.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles