Kruglov siirdus Meistrite liigas osalevasse klubisse

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise kaitsja Dmitri Kruglov.
Eesti jalgpallikoondise kaitsja Dmitri Kruglov. Foto: Pm

Eesti jalgpallikoondislase Dmit­ri Kruglovi klubiotsingud said läbi – mees astus karjääris sammu üles ja siirdus Aserbaidžaani esiklubisse Bakuu Inter.



«Muidugi on see kõvem klubi kui eelmine. Siin on hea treener ja palju korralikke mängijaid,» märkis rahulolev Kruglov.

Mullu mängis Kruglov sama linna klubis Neftši, mis kunagise hiilguse minetanud ja lõpetas hooaja alles kuuendana. Inter seevastu teenis liigas mullu saadud esikohaga Meistrite liiga koha. Tänavu lõpetati teisena.

«Sellel klubil on vähemalt eesmärgid selged. Pole nagu konveieri peal, et mängijad ja treener kogu aeg vahetuvad,» sõnas Kruglov, kelle sõnul peab ta pingutama, et põhikoosseisu murda.

«Kindlasti pean ma end meeskonnakaaslastele, treenerile ja klubi juhtkonnale tõestama. Annan endast parima, et esindusvõistkonda murda,» lisas ta.

Kruglov andis allkirjad paberile 7. juulil, et saaks kuuluda ka Meistrite liiga koosseisu. Inter kohtub täna Meistrite liiga eelringis Poola klubiga Poznani Lech Eesti aja järgi kell 18.00.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles