Flora viigistas Infonetiga, Tammeka ja Sillamäe said võidud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flora mängijad kohtumises Levadia vastu.
Flora mängijad kohtumises Levadia vastu. Foto: Peeter Langovits

Eesti meeste jalgpalli meistriliiga 23. voorus peeti täna kolm kohtumist, milles said võidud kirja Tartu Tammeka ja Sillamäe Kalev, viiki mängisid FC Flora ja FC Infonet.

Hetkel meistriliigas esikohta hoidev Flora jäi poolajaks Infoneti vastu 0:1 kaotusseisu, kui külaliste poolt oli täpne Kouadio. Teisel poolajal oli alates 64. mänguminutist tablool Flora poolt vaadates seis juba 0:2, sest Kouadio kõmmutas oma teisegi tabamuse. Kodumeeskond ei andnud aga nii kergelt alla ja Maksim Gussevi 80. ning Albert Prosa 84. mänguminuti tabamused tõid mängu lõpuks viigiseisu.

Jõhvis toimunud mängus võttis 2:1 võidu kohalikule Lokomotivile külla sõitnud Sillamäe Kalev. Mängu avavärava lõi Sillamäe poolt 50. mänguminutil Jevgeni Kabajev, aga Jõhvi poolt vastas 75. minutil omakorda väravaga Aleksandr Nikulin. Viigiseis sai tablool olla siiski lühikest aega, sest juba 77. minutil kõmmutas Jõhvile oma teise värava Kabajev. Seisul 2:1 kohtumine lõppeski.

Tartus peetud kohtumises alistas kohalik Tammeka Martin Hurda avapoolaja ning Andre Paju lisaminutitel löödud tabamuse läbi 2:0 Tallinna Kalevi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles