Reinar Hallik kaalukaotusest: söön kolme jäätise asemel kaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peatreener Tiit Sokk on korvpallikoondise suvise treeningtsükliga rahul. Koondis sõidab tuleval nädalal kontrollturniirile Hispaaniasse Guadalajarasse, kus mängitakse Senegali, Dominikaani vabariigi ning Filipiinidega. Homme peetakse kinnine treeningmäng Katariga. Koondisega on liitunud ka Reinar Hallik, kes on tavapärasest mitu kilo kergem.

Juba varasemast oli kindel, et põhitegijatest ei tee sel suvel koondisemänge kaasa Kristjan Kangur ja Siim-Sander Vene, nüüd peavad jalavigastuste tõttu eemale jääma ka Janar Talts ja Tanel Sokk. Peatreener Tiit Soku sõnul väga tõsiste traumadega tegu pole, ent eelolevaid mänge nad kaasa ei tee.

«Eks vanemad mehed üldfüüsilise pealt tulid ja vormiajamine neil alles algab,» ütles peatreener. «Meil sel suvel konkreetseteks mängudeks ette polnud vaja valmistada, aga viis mängu on ees ja see on hea kogemus ja võimalus end hooajaks vormi ajada,» sõnas Sokk. «Terve suve jooksul saame 12 mängu, mis on väga korralik arv. Arvan, et see suvi läks isegi oodatust paremini,» lisas Sokk, kes järgmisel suvel saab koondist juhendada EM-finaalturniiril, kuhu Eesti tagas pääsu juba eelmisel suvel.

Koondise eesliinimees Reinar Hallik on silmnähtavalt kaalust alla võtnud ja pani koondise eilses trennis pealt nagu mees muiste. «Füüsiline vorm on nagu suvel ikka, kõige parem ei ole, olen nii puhanud kui treeninud,» sõnas Hallik. «Kehakaalu olen natuke langetanud tõesti, rasvaimu! Tegelikult juba klubihooajal Rumeenias muutsin oma toitumist ja eks ta selle pealt tuli. Söön kolme jäätise asemel kaks,» sõnas Hallik naerdes ja kiitis koondise sisekliimat.

Vaata videost, mida Hallik ja Sokk veel koondise tegemistest rääkisid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles