Rocki koosseis on sisuliselt selgunud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Sokk
Tanel Sokk Foto: Mihkel Maripuu

Tartu Rocki korvpallimeeskonna koosseis on sisuliselt selgunud ning lähipäevil sõlmitakse mängijatega ka ametlikud lepingud. Tartu Ülikooli spordiklubi korvpallidivisjoni juht Andres Ottender selgitas lepingute sõlmimise viibimist lepingute sisu ja vormi olulise muutusega.

Mängijad teevad aga juba usinasti trenni ning Ottenderi sõnul on koosseis paigas. Mängujuhi kohal hakkavad tegutsema leedulane Augustas Peciukevicius ja Tanel Sokk. Viskavate tagamängijatena nähakse Gert Dorbekut, praegu sõjaväes teenivat Kristjan Meisterit ja Saimon Sutti. Väiksed ääred on Tanel Kurbas ja Marek Doronin ning suured ääred ja korvialused mehed Janar Talts, Joosep Toome, Timo Eichfuss ja Kent-Kaarel Vene. «Kaalume veel välismaalasest keskmängija palkamist,» lisas Ottender.

Kalev/Cramo koosseis on esialgu hõredam. Teada on see, et meeskonnaga on liitunud leedulane Mindaugas Kupšas ja Reinar Hallik ning kokkulepe on ka Gregor Arbetiga. Lisaks osalevad treeningutel Erik Keedus ja Armands Škele. Kas aastaid Kalevis pallinud lätlasega ka lepinguni jõutakse, on mänedžer Kaarel Sibula sõnul veel lahtine. Endale soovitakse hoida ka Rain Veidemani.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles