Rakverega liitunud Sokk: teised Eesti klubid huvi ei tundnud

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber ja vastne mängujuht Sten-Timmu Sokk pärast edukaid läbirääkimisi.
BC Rakvere Tarvas peatreener Andres Sõber ja vastne mängujuht Sten-Timmu Sokk pärast edukaid läbirääkimisi. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Eesti korvpallikoondise põhimängujuht Sten-Timmu Sokk naaseb pärast kahte hooaega taas koduliigasse, kui sõlmis lepingu Andres Sõbra juhendatava Rakvere Tarva meeskonnaga.

«See nii otseselt ootamatu ei olnud. Andres (Sõber) on minuga päris pikalt rääkinud sellest ja läbirääkimised käisid umbes kuu aega,» kommenteeris Sokk Eesti liigasse naasmist Vikerraadiole antud intervjuus, vahendab ERR Sport.

«Mul oli valida, kas jään valget laeva ootama või võtan midagi ette ja teen Andresega kokkuleppe ära ja lähen trenni tegema. Kuna ükski teine Eesti klubi huvi ka ei tundnud, siis oli kõige parem variant, » lisas Sokk, kes viimased kaks aastat mängis vastavalt Gruusias ja Rumeenias.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles