Sirelpuu kaotusest Rumeenias: tahtsime rohkem kui võimed lubasid

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Sirelpuu.
Janis Sirelpuu. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

TTÜ võrkpalliklubi kaotas täna CEV Challenge Cupil Rumeenias sealsele Dej Unireale 1:3 (-15, 24, -22, -23). Tegu oli TTü ajaloo esimese euromänguga ja peatreener Janis Sirelpuu tõi rahvusvaheliste mängude kogemuse puudumise ka ühe kaotuse põhjusena välja.

Eestis esimese lapse sündi ootav Madis Pärtel ei saanud seetõttu meeskonda aidata, mistõttu langes servi vastuvõtul suur koormus 18-aastasele Alari Saarele. «Loomulikult oli Madisest suur puudus, aga ma ei taha noore mehe kohta midagi halba öelda,» sõnas Sirelpuu Postimehele.

«Mehed olid selgelt üle keskendunud ja tahtmine oli suurem kui võimed lubasid. Rahvusvahelisi kogemusi pole. Meie rünnak oli nõrgavõitu, jäime nende bloki vastu hätta,» rääkis Sirelpuu.

«Tegelikult oli meil kolmanda geimi lõpus võimalus, ent eksisime kaks korda järjest servil ja sinna see läks. Maksime kooliraha. Aga usun, et nüüd on esimese euromängu ärevus ja pinged maas ning suudame võita,» lisas juhendaja.

Homses kordumängus vajab TTÜ edasipääsuks seega 3:0 või 3:1 võitu ja seejärel tuleb võita ka kuldne geim.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles