Wismari staadion sai uue katte

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wismari staadion.
Wismari staadion. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Esmaspäeval lõpetati tööd Tallinnas asuval Wismari staadionil, kuhu paigaldati uus kõrgekvaliteetne kunstmurukate. Koostöös Tallinna linna ja TJK Legioniga investeeris Eesti Jalgpalli Liit (EJL) kattevahetusse 250 000 eurot.

«Tööde käigus võeti üles vana kate, parandati aluse profiili ning korrastati katkised kaevuluugid. Panime sinna maha altpehmendusega kunstmuru ProPlay 20mm elastse aluskihiga ja Saltex MFP 4007 katte. Hetkel seda väljakut litsentseerima me ei hakka, aga kate vastab FIFA kahe tärni nõuetele,» rääkis EJLi infrastruktuuri juht Targo Kaldoja.

Lisaks kattele on Wismari staadionil ka uued mänguväravad. «Uued väravad on liigutatavad ja annavad treeningutele paindlikkust juurde,» lisas Kaldoja.

Pühapäeval, 9. novembril kohtuvad kell 13:00 Wismari staadionil Esiliiga B viimase vooru kohtumises Tallinna JK Legion - FC Elva. Staadioni pidulik avamine toimub samal päeval kell 11:00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles