Liivak videointervjuus: loodan siiralt, et ei vedanud treenerit alt

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpallikoondise 18-aastane ääreründaja Frank Liivak tegi tänases 1:0 võidumängus südi esituse ning andis ka Henri Anierile kauni väravasöödu. Liivak tunnistas, et nautis algkoosseisus mängimist ning avaldas lootust, et ka publik jäi nähtuga rahule.

«Kindlasti tuleb peatreenerit tänada, kuna uskus minusse ja pani ka algkoosseisu. Loodan siiralt, et ei vedanud teda alt,» rääkis Liivak. «Enne mängu oli ikka natukene pabin sees, kuna esimest korda alustasin algkoosseisus, aga nii kui ma platsile jõudsin, siis olid need pinged juba maas. Mina proovin mängus rõõmu tunda ja loodan, et ka publik tundis rõõmu sellest, mis nad täna platsil nägid.»

Mängu alguses kukkus Liivak vastase puute järel ka karistusalas pikali, kuid kohtunik penaltit ei määranud. «Ma ei tea, kas see oli viga, aga igal juhul mind puudutati ja ma läksin pikali. Eks see ole ka natukene Itaalia kool –  nii mind seal õpetatakse,» muigas Liivak. «Esimesel aastal sain koguaeg treenerilt vastu pead, et ma pikali ei lähe. Murtagu mul kasvõi hüppeliiges ära, aga ikka jään seisma.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles