Küpsuseksami sooritanud Tänak sai kõrgklassi

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder Suurbritannia rallil kihutamas.
Ott Tänak ja Raigo Mõlder Suurbritannia rallil kihutamas. Foto: Timo Anis

Eile keskpäeval langes Ott Tänaku ja tema toetajate südamelt rõhuvalt raske kivi – M-Sporti meeskond avalikustas, et Eesti praegune parim rallimees sõidab tuleval hooajal nende meeskonnas Ford Fiesta WRC-autoga ning teeb kaasa terve MM-sarja programmi. Kitsamas ringis oli teada, et sisuliselt Fordi tehasetiimiks olev meeskond pidi eile Tänaku suhtes sõlmitud kokkuleppe kinnitama, kuid sajaprotsendiline kindlus saadi alles pärast ametliku teadaande ilmumist.

Kui Tänak poleks M-Sporti meeskonda pääsenud, olnuks tema karjäär tippsõitjana lõppenud. Kodused sponsorid eesotsas Oleg Grossiga, poleks teist aastat järjest suutnud enam nii suurt toetussummat kokku panna. Täpselt aasta tagasi oldi olukorras, kus Tänaku ja tema kaardilugeja Raigo Mõlderi edasine karjäär oli pandud ühele kaardile: õnnestumine tähendas karjääri jätku, põrumine selle lõppemist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles