Visnapuu Audentese esimesest võidust: vabavisked olid võidu võtmeks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Visnapuu.
Indrek Visnapuu. Foto: Peeter Langovits

Korvpalli Eesti meistriliiga debütant Audentese SG/Noortekoondis sai täna oma hooaja esimese võidu, kui TLÜ/Kalev alistati 91:83. Peatreener Indrek Visnapuu hoolealused juhtisid enne viimast veerandaega 67:54 ja suutsid edu hoida.

Neljanda veerandaja lõpus näitasid noored mängumehed seejuures kindlat närvi, tabades järjest 9 vabaviset. «Vabavisked olid võtmeks. Lõpus läks vigade tegemiseks ja poisid panid õnneks sisse,» sõnas Visnapuu.

Mängus oli tema sõnul ka üks ärev hetk, kui vastaste peatreener Kalle Klandorf läks neljandal veerandajal üle maa-ala kaitsele. «Olin sunnitud oma time-outid kiirelt ära kasutama, aga õnneks pidasime vastu. Mänguga saadud enesekindlus püsis ja lõpus tabati lisaks vabavisetele ka paar tähtsat kaugviset ja kaitses võideldi kõvasti.»

«Poisid olid mõistagi väga õnnelikud, see annab enesekindlust. Ka üldiselt on mingi edasiminek toimunud ja saadakse aru, et kui ollakse valmis panustama, tuleb ka tulemus.»

Audentese parim oli 23 punktiga Siim-Markus Post, kahekohalise punktiskoorini jõudis viis mängijat.

Audenetse mängud lähevad kirja topelt ja liigatabelis tõusti kahe võidu ja 10 kaotusega eelviimaseks.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles