Lindpere: ühe eksootilise pakkumise olen tagasi lükanud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere.
Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere. Foto: Sander Ilvest

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Joel Lindpere lahkus eelmisel nädalal oma senisest koduklubist Ostrava Banikust. Praegu Eestis viibiva ja haigust raviva Lindpere sõnul oli klubist lahkumine puhtalt tema otsus ja praeguseks on astutud juba samme ka uue tööandja leidmiseks.

«Mul oli kehtiv leping suveni, kuid tahtsin ise ära tulla. Klubi müüs talvel oma kapteni ning ühe põhikeskkaitsja maha. Asemele võeti aga viis noormängijat. Lootsin, et talvel meeskonda täiendatakse ja hakatakse võitlema eurokoha eest, kuid seda võimalust ei paistnud,» rääkis Lindpere Ostravast lahkumise tagamaadest. «Lisaks lasti ju peatreener ka lahti. Istusime aasta lõpus maha ning otsus oli minu jaoks lihtne. Ei olnud mõtet kummi venitada. Lisaks ei olnud mul peret ka seal kaasas.»

Veel mängisid oma rolli ka tervislikud põhjused. «Mul oli ju enne hooaja algust vigastuspaus ja eks see on ka jälje jätnud. Teadsin, et esimestel kuudel poleks olud olnud Tšehhis kõige paremad ja ei tahtnud sinna lumise kunstmuru peale minna,» põhjendas Lindpere, kes peab seljaprobleemide tõttu tegema regulaarselt eriharjutusi. «Kui kõik asjad oleksid klappinud, siis ma ei oleks kindlasti ära tulnud. Samas olen seal saadud kogemuse üle õnnelik.»

Poolkaitsja sõnul on tema teenete vastu juba huvi tuntud ning nüüdsest on lahti läinud ka tõsisem töö. «Detsembris juba uuriti minu kohta, kuid siis olin veel Ostaravaga seotud. Ühe eksootilise pakkumise lükkasin ka siis tagasi, kuna oli vaja hästi kiirelt otsustada. Tormama pole mõtet hakata,» täpsustas ta. «Töö käib ning saab näha, mis saab. Eile õhtul sai veel kontaktid laiali saadetud. Kui tuleb normaalne pakkumine, siis olen valmis päevapealt minema.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles