Ott Tänak saab Tallinna linnavalitsuselt toetust

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak oma uut masinat testimas.
Ott Tänak oma uut masinat testimas. Foto: Video / youtube

Tallinna linnavalitsus kavatseb rallisõitja Ott Tänaku toetamiseks reservfondist 30 000 eurot eraldada.

Rallisõitja Ott Tänak pöördus 24. novembril 2014 Tallinna Linnavalitsuse poole taotlusega toetada tema osalemist 2015. aastal autoralli maailmameistrivõistlustel.

Autoralli maailmameistrivõistlustel (World Rally Championships) on Tänak osalenud 2009. aastast, ta on saavutanud mitmel korral etapivõidu ja saavutas 2011. aastal üldarvestustes 2. koha. 2015. aastal on Tänakul ja kaardilugejal Raigo Mõlderil plaanis osaleda autoralli maailmameistrivõistlustel võidusõiduautoga Ford Fiesta WRC ning eesmärgiks saavutada pjedestaalikoht.

Linna toetus oleks mõeldud võistlusautode hoolduse, varuosade, majutus- ja transpordikulude osaliseks katmiseks. Toetuse eraldamise leping sõlmitakse OT Service OÜ-ga, mille üks juhatuse liige on Ott Tänak.

2015. aastal autoralli maailmameistrivõistlustel osalemise kogueelarve on 1 950 000 eurot, millest sponsorite toetus on 1 830 000 eurot. Suurimad kulutused on võistlusautode hooldus, varuosad, kindlustus ja treeningtehnika rent summas 1 220 000 eurot, treeningkulud on summas 48 900 eurot ning majutus- ja transpordikulud (logistika) on summas 33 200 eurot.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles