Tänaku boss: esimestel etappidel on raske, kuid siis saame superauto

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

Autoralli MM-sarjas tehakse täna algust uue hooajaga, kui kavas on Monte Carlo ralli esimesed kaks kiiruskatset. Tänavu kihutab M-Sporti tiimis ka Ott Tänak ning meeskonna bossi Malcolm Wilsoni sõnul on esimestel etappidel nende meeskonnal raskusi paremate tempos püsimisega.

Hooaja viiendal etapil Portugalis hakkavad M-Sporti mehed kihutama uue Fordi rallimasinaga, kuid seni tuleb läbi ajada vanaga. «Oleme hooaja alguses arvatavasti parematest veidike aeglasemad. Meil võib olla enne Portugali rallit mõningaid raskuseid, siis saame kätte aga oma uue masina,» vahendab autosport.com Wilsoni sõnu.

«Auto kere jääb samaks, kuid kõik muu on uus,» sõnas Wilson masina kohta, mis tuleb rajale Portugalis. «Tegemist on meie rallimasina suurimate muutustega alates 2011. aastast. Oleme jäänud monteerimistöödega veidi ajahätta, kuid testitulemused on head ja seega pole muretsemiseks põhjust,» oli tiimi boss tuleviku osas lootusrikas.

Monte Carlo ralli esimene kiiruskatse on täna kavas Eesti aja järgi kell 21.21.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles