M-Sporti boss oli Tänaku etteastega väga rahul

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malcolm Wilson.
Malcolm Wilson. Foto: SCANPIX

M-Sporti rallimeeskonna juht Malcolm Wilson teatas pärast Monte Carlo rallit, et oli tehasetiimi sõitjate Elfyn Evansi ja Ott Tänaku esitusega rahul. Evans lõpetas ralli seitsmenda, Tänak 18. kohaga. Eestlane näitas terve ralli vältel head kiirust, kuid kümnendal kiiruskatsel libises ta rajalt välja ning kaotas kiirematele 18 minutit.

«Tulemus oleks võinud küll parem olla, kuid olen nii Elfyni kui ka Oti esitustega sellel nädalavahetusel väga rahul. Sõitsime vahepeal koguni kolmandal ja neljandal kohal ning ausalt öeldes ei oodanud keegi, et me nii kiired võime olla. Neil on hea kiirus, kuid lisaks on neil tahtmine ja sihikindlus edu saavutada. Nad ei anna mitte kunagi alla ning tänu sellele jõuavad ka kaugele.»

Lisaks tänas Wilson ka rallifänne, kes Tänaku auto tagasi rajale aitasid ning M-Sporti mehaanikuid, kes on meeskonna juhi sõnul rallimaailma parimad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles