Kristjan Ilves võitis juunioride MMil pronksmedali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kahevõistluse esikolmik poodiumil, paremal Kristjan Ilves.
Kahevõistluse esikolmik poodiumil, paremal Kristjan Ilves. Foto: FIS Nordic Combined

Eesti avas juunioride ja U23 maailmameistrivõistlustel Almatõs medalidarve, kui kahevõistluse sprindidistantsil võitis Kristjan Ilves täna pronksmedali. Hõbemedal jäi 0,9 sekundi kaugusele.

Hüppevoorus mõõdeti Kristjan Ilvese õhulennu pikkuseks 92 meetrit, millega ta oli 4. kohal ning pääses 5 km vabatehnikadistantsile liidrist Jarl Magnus Riibergist 49 sekundit hiljem. Murdmaarajal tegi Ilves täna südi sõitu, näidates päeva 11. sõiduaega, ning tõusis koha võrra, tasuks karjääri teine juunioride klassi pronksmedal.

Teise maailmameistritiitli võitis norralane Riiberg, hõbemedal kuulus Jakob Langele Saksamaalt (+47,4).

Meesjuunioride 10 + 10 km suusavahetusega sõidus tegi taaskord suurepärasae sõidu Kaarel Kasper Kõrge, kes sai 13. Koha. Suusavahetusse tuli Ambla Spordiklubi esindav Kõrge 11. kohal, 10 kmvabatehnikadistantsil näitas Kõrge päeva 14. aega ning ületas finšijoone 13. kohal. Kaotust võitjale Aleksei Tšervotkinile kogunes 2:16,4.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles