Tänak: vahed on suured, hullustel pole mõtet

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Rootsi MM-rallil enne viimasel päeval sõidetavat kolme kiiruskatset 5. kohal asuva Ott Tänaku sõnul oli oluline leida ja hoida oma sõidurütmi. «Kuna meie ees ja taga on vahed suured, pole põhjust teha midagi hullu, vaid sõita oma sõitu,» lausus ta laupäevast rallipäeva lõpetades. «Tegelikult oli pilt sama mis eile – esimesel ringil olid kaotused müstilised, teisel ringil valitsesid aga teised olud ja kõik oli näha. Midagi pole teha, tingimused on lihtsalt sellised.»

Tänak lisas, et ralli teine täispikk päev möödus probleemide ja ohtlike momentideta. «Rahulik päev ja mõistlik rütm,» märkis ta. Kaardilugeja Raigo Mõlder oli paarimehega päri: «Leidsime enda jaoks hea rütmi ja kõik sujub – ei mingit draamat, kõik on positiivne!»

Pühapäeval sõidetava kolme kiiruskatse eel kaotab Tänak neljandal kohal asuvale Mads Östbergile 35,8 sekundit, kuuendal kohal olevat Hayden Paddonit edestab ta aga omakorda 1.06,5. «Tahaks homme samal kohal lõpetada, see on parim, mida suudame siin teha,» nentis Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles