Ott Tänak läheb Mehhiko rallil starti kindla plaaniga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Sel nädalal jätkub autoralli MM-sari hooaja kolmanda etapiga, kui 5.-8. märtsini on kavas Mehhiko ralli. Loomulikult on taas stardis ka Ott Tänak, kes loodab teha kruusarallil hea etteaste.

«Ootan huviga taaskord kruusarallil osalemist ja Mehhiko ralli on suurepärane võistlus. Kiiruskatsed on seal alati sujuvad ja head ning kohapeal valitseva atmosfääri tõttu on seal võistleda lõbus,» rääkis Tänak M-Sporti vahendusel.

Eestlase sõnul tuleb Mehhikos kohaneda kuumusega ning samas on masina ja sportlase jaoks raske ka kõrgmäestiku tingimused. Võistluse kiiruskatseid arvesse võttes on eestlasel ka kindel plaan, kuidas tuleb Mehhiko rallil kihutama hakata.

«Esimese päeva kiiruskatsed on keerukad ja seetõttu on oluline need eksimusteta läbida. Seejärel võib õige tunde korral juba kiirust lisada. Kõige tähtsam on siiski eksimusi vältida. Kui suudame seda teha ja ajapikku kiirust koguda, siis võib sellest tulla meie jaoks edukas võistlus,» lisas Tänak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles