Schumacheri mänedžer andis meediale hoiatuse

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm.
Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm. Foto: SCANPIX

F1 sarja seitsmekordse maailmameistri Michael Schumacheri poeg sõlmis ametlikult lepingu F4 sarja meeskonnaga ja satub seetõttu tulevikus veelgi suurema tähelepanu alla, kuid see ei anna vormelilegendi mänedžeri sõnul meediale suuremaid volitusi tungida Schumacherite pereellu.

F4 sarjas osalev Van Amersfoort Racing meeskond teatas eile ametlikult, et nende ridades hakkab kihutama 15-aastane Mick Schumacher, kes võidusõitjana kannab madalama profiili hoidmiseks nime «Mick Junior». Kuigi ametlikult sarjaga liitumine tähendab, et meedia pöörab noorele Schumacherile senisest veelgi rohkem tähelepanu, hoiatas Michael Schumacheri mänedžer Sabine Kehm meediat, et see ei anna neile õigust nuhkida kuulsa perekonna elus.

«Igasugune meediakajastus, mis läheb kaugemale sportlike tulemuste kajastamisest, on endiselt vastuvõetamatu,» teatas Kehm resoluutselt.

2013. aasta lõpus traagiliselt kukkunud ja pikalt koomas viibinud ning nüüd kodus taastusravil viibiva Schumacheri tervise kohta on avalikkuseni jõudnud teated peamiselt just Kehmi kaudu ja mänedžer on püüdnud vormelilegendi kohta käivaid kuulujutte hoida minimaalsel tasemel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles