Eesti meeste ja Titänaku meeletu Mehhiko-seiklus

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi auto Mehhiko päikeses ja tuules kuivamas.
Ott Tänaku ja Raigo Mõlderi auto Mehhiko päikeses ja tuules kuivamas. Foto: Timo Anus

Kui Ott Tänak ja Raigo Mõlder eile Mehhiko MM-ralli viimase päeva esimese kiiruskatse finišisse jõudsid, levis üle võistluse hoolduspargi tunnustav rõõmukahin. M-Spordi meeskond oli saanud hakkama imega: reedel kümme tundi vee all olnud masin suudeti töökorda saada ning sellega ka eile kolm kiiruskatset läbida.  

«Meil oli väikeseid probleeme rooliga, kuid üldiselt on kõik hästi. Täiesti uskumatu, et pärast kõike seda, mis oli juhtunud, suutsime autoga kiiruskatse finišisse jõuda,» õhkas Tänak pärast esimest eilset kiiruskatset.

See, et Tänak kaotas 55 km pikkusel kiiruskatsel parimatele ligikaudu kaks minutit, polnud kuigi oluline. Tähtis oli see, et pärast reedest väga rasket õnnetust olid rallimehed psühholoogiliselt valmis esimesel võimalusel uuesti rajale minema ning mehhaanikud suutsid vettinud auto sõidukorda seada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles