Legendaarne Zola vallandati kõigest kolme kuu järel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianfranco Zola
Gianfranco Zola Foto: SCANPIX

Jalgpallurikarjääri jooksul pikalt Londoni Chelseat esindanud Gianfranco Zola sai täna senise tööandja Cagliari juurest vaid kolme kuu järel kinga.http://soccernet.ee/legendaarsele-zolale-naidati-kolme-kuu-jarel-ust

Zola, kes mängijana kandis viimati just Cagliari särki, määrati Serie A tiimi etteotsa detsembri lõpus, kuid täna teatas väljalangemisohus klubi, et 48-aastase peatreeneriga on napi kolme kuu järel otsustatud tööleping lõpetada. Nädalavahetusel 0:2 Sampdoriale alistunud Cagliari paikneb hetkel Itaalia kõrgliigas 18. kohal, vahendab Soccernet.ee.

Eesti koondiselegi värava löönud Zola käe all alustas Cagliari jaanuari algul 0:5 kaotusega Palermole ning meeskonna vorm ei näidanud olulisi paranemismärke ka järgnevates kohtumistes - endise Itaalia koondislase juhendatavad teenisid viimase 10 liigamänguga vaid kaks võitu, kaotades sealjuures viimasest kuuest kohtumisest tervenisti viis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles