Postimehe otsepilt: Tartus püstitati 100 meetri suusasprindi maailmarekord

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna toimus Tartu kesklinnas, Kaubamaja ees, 100 meetri suusasprint, kus lõid kaasa tipptegijad nii Eestist kui ka piiri tagant. Postimees vahendas üritusest otsepilti.

Naiste suprefinaalis alistas Piret Pärnik Tatjana Mannima.

Meeste superfinaalis sai norralane Timo Andre Bakken jagu rootslasest Ludvig Sognen Jensenist. Bakkeni võiduajaks oli 10,788, mis märgib ühtlasi uut maailmarekordit sel distantsil.

Võistluse eel:

Nimekatest suusasportlastest on kohale tulemas Eesti tippsprinterid Peeter Kümmel, Marko Kilp, Kein Einaste ja Siim Sellis, korraldajate sõnu on suure tõenäosusega oodata ka Karel Tammjärve ja Raido Ränkelit. Aivar Rehemaa osavõtt on lahtine. Naistest on kinnitanud oma tulekut Tatjana Mannima.

Nimekamatest välismaalastest on tulemas norralased Timo Andre Bakken ja Ludvig Sognen Jensen, lisaks noor šveitslane Philipp Spiess. Soomlastest tulevad Toni Ketelä, Ristomatti Hakola, Ari Luusua ja Kalle Lassila.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles