Serviti ja Kehra/Horizon Pulp&Paper olid käsipalliliigas võidukad

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti meeste käsipallimeistrivõistluste 20. voorus said järjekordse võidu liidrid Põlva Serviti ja HC Kehra/Horizon Pulp&Paper, kes otsustavad järgmisel teisipäeval omavahel põhiturniiri parima.

Serviti alistas võõrsil Valga Kävali 38:16 (22:8). Võitjate resultatiivseimad olid Andreas Rikken 8 ja Henri Sillaste 7 väravaga ning kaotajatele tõi Mart Liinat parimana 3 tabamust.

Serviti peatreener Kalmer Musting: «Mäng täitis meie jaoks püstitatud eesmärgid. Saan meestega rahule jääda, sest kõik tegutsesid ettenähtud korralduste järgi. Vajadusel mängiti agressiivselt, vajadusel positsioonirünnakut.»

Kävali juhendaja Jaanus Rätsep: «Kuna meil oli probleeme koosseisuga, siis läksime rahulikult mängima. Kuigi tegime palju lihtsaid pallikaotuseid, esitasime enda tasemel partii. Seekord oli jõudude vahekord ja tempovahe tuntav.»

Kehra/Horizon Pulp&Paper sai samuti vastase väljakul tänu Marko Slastinovski viimase minuti tabamusele 22:21 (10:11) jagu Viljandi HC-st. Võitjate suurimad skooritegijad olid Slastinovski 7 ja Jürgen Rooba 4 ning kaotajatel Karl Roosna ja Robert Lõpp võrdselt 6 väravaga.

Kehra/Horizon Pulp&Paperi peatreener Jüri Lepp: «Meie poolt kehv mäng ja kiita pole kedagi. Suutsime visata vaid 22 väravat ning ega me ka kaitses kõige paremini tegutsenud. Vastastel tegutses hästi puurivaht, meil suutis ainsana skoori teha Slastinovski.»

Viljandi juhendaja Marko Koks: «Meie jaoks oli tegemist hea kontrollmänguga enne nädalavahetusel toimuvat Balti liiga finaalturniiri. Lasime Kehral visata ainult 22 väravat, lisaks sellele sai meie noor tagaliin rünnakul hästi hakkama. Tegime vähe pallikaotuseid, ent miinuspoolele tuleb kanda selle, et me ei suutnud seitsmemeetri viskeid realiseerida.»

Tabeliseis: Põlva Serviti 36 (20-st mängust), HC Kehra/Horizon Pulp&Paper 36 (20), Viljandi HC 30 (20), HC Viimsi/Tööriistamarket 22 (19), Valga Käval 11 (20), Audentes 9 (20), Aruküla SK 8 (20), SK Tapa 6 (19) punkti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles