Bernie Ecclestone teab, mida võiks kirjutada Mercedese juhi hauaplaadile

Postimees Sport
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel-1 boss Bernie Ecclestone.
Vormel-1 boss Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone avaldas taas pahameelt Mercedese tiimijuhi Toto Wolffi üle, kes on 84-aastase vanahärra arvates sarja reegleid omakasupüüdlikult mõjutanud ja seega kaasa aidanud vormelitsirkuse populaarsuse vähenemisele.

Eriti nörritab Ecclestone'i Wolffi suur toetus V6-hübriidmootoritele, mis asendab alates 2014. aastast varasemat kaheksasilindrilist jõuallikat.

«Fännid tahavad heli, teised tiimid tahavad väikseid kulusid. Ja isegi võidusõidud olid varem paremad. Ma ei lase vormel-1 ennast hävitada, sest mõned inimesed tegid vea. Tavaliselt saab vigu parandada, aga me ei üritagi. Lihtsalt istume ja vaatame, kuidas vormel-1 kaob,» ütles Ecclestone.

Ta lisas, et püüab «iseka Wolffi» vastu võidelda nii kõvasti, kui jaksab. «Totol võiks kunagi hauaplaadil olla armas väike kirjake, mis ütleb: «Ma aitasin tappa vormel-1». Ta ei teinud seda üksi, aga ta aitas kaasa.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles