Tänak: Argentinaks me ei testi, rõhk on uuel autol

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Timo Anis

Kuigi autoralli MM-sari jätkub tuleval nädalal Argentinas, pole Ott Tänaku ja teiste M-Spordi meeskonna inimeste jaoks see kihutamine lähiaja peamine eesmärk. Kogu tiim töötab selle nimel, et mai lõpus sõidetaval Portugali rallil kujuneks uuendatud Ford Fiesta WRC-debüüt edukaks.

«Argentina ralli jaoks pole me teinud ühtegi testi ega plaanigi neid teha,» rääkis Tänak Postimehele. «Kogu rõhk on praegu asetatud uue auto arendusele.» Argentina kihutamine jääbki praegu Tänaku ja tema meeskonnakaaslase Elfyn Evansi sõiduvahenditeks olevatele masinatele tipptasemel viimaseks. Alates Portugali võistlusest istutakse juba uuendatud autosse.

Väliselt pole praegu kasutuses oleva ja uue masina erinevused kuigi suured. Seevastu masina sisu on suures osas uus. «Tegemist on ilmselt meie autode ajaloo suurima muutusega,» vahendas wrc.com M-Spordi pealiku Malcolm Wilsoni sõnu. Ta lisas, et uue Fiesta WRCga on läbitud 5000 kilomeetrit testisõite ning ootused olevat väga kõrged.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles