Infonet sai Sillamäe üle väärt võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eesti jalgpalli meistriliiga seitsmenda voori avamängus võitis Infonet 1:0 Sillamäe Kalevit. Kohtumise ainsa värava lõi Deniss Malov 39. minutil. Liigatabelis tõusis Infonet nüüd Kalevist mööda ja hoiab 12 punktiga neljandat kohta.

Kohtumine on järelvaadatav!

Enne mängu:

Nii Infonet kui ka Sillamäe seadsid hooaja alguses kindla sihi medaliteni jõuda, kuid senine teekond eesmärgi suunas pole kummagi jaoks päris loodetud moel kulgenud. Infonet oli koguni kolm esimest mängu kuival, avades väravaarve alles neljandas voorus. Siis löödi aga Tartu Tammekale kaks, seejärel Paidele neli ning viimati Viljandile taas kaks väravat, seega tundub, et meeskonna ründajad on viimaks püssi paukuma saanud. Liigatabelis on seni vaid Flora paremust tunnistanud Infonet 9 punktiga viiendal kohal, neljandal real oleval Sillamäel on neist punkt rohkem.

Sadamalinlased on küll lustinud nii Paide, Viljandi kui ka Pärnu vastu, lüües neis kolmes võidumängus kokku 11 väravat, kuid kaotatud on nii Florale kui ka Kaljule. Pärast eelmises voorus koduplatsil Levadia vastu välja võideldud 3:3 viiki on sillamäelaste tuju siiski kahtlemata hea ja ka mängust Infonetiga noolitakse kolme punkti. Infoneti poolel ei saa oma endise koduklubi vastu mängukeelu tõttu kaasa teha poolkaitsja Kassim Aidara, kes teenis eelmises voorus Viljandi vastu sel hooajal juba neljanda kollase kaardi.

Infoneti peatreener Aleksandr Puštov: «See kohtumine on meie jaoks väga tähtis – nii turniiritabelist vaadatuna kui ka psühholoogiliselt. Mõlemad meeskonnad peavad mängima vaid võidule, kuna vastased võivad tabelis mööduda juba peale esimest ringi. Püüame selles mängus anda endast maksimumi ja saavutada oma eesmärki.»

Infoneti ründaja Vladislav Ogorodnik: «Meid ootab ees väga raske mäng. Oleme juba kaotanud piisavalt punkte ning ei tohi seda endale rohkem lubada. Seega lähme mängima vaid võidule. Iga mängija peab andma võistkonna eesmärgi saavutamise nimel kõik. Antud mängus kujunevad olulisteks mängijatevahelised võitlused, olukordade realiseerimine ja distsipliin.»

Sillamäe peatreener Sergei Frantsev: «Mäng on sama tähtsusega nii meie kui ka Infoneti jaoks. See on võimalus saada punkte juurde ning parandada oma seisu tabelis. Ei tohi kaotada keskendumist ning tulemuse saavutamiseks peame nagu igas mängus andma endast sada protsenti.»

Sillamäe äärekaitsjast kapten Andrei Sidorenkov: «Infonet on ründav võistkond, kes on alati võimeline muutma mängu tulemust oma kasuks. Ma arvan, et oma tähtsuse pärast tuleb päris põnev mäng, kus mõlemad võistkonnad kasutavad iga võimalust värava löömiseks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles