Tänaku boss: kõik algas draamadeta, kuid kahjuks pidi ta katkestama

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänaku avarii Argentina rallil.
Ott Tänaku avarii Argentina rallil. Foto: Timo Anis

Ott Tänaku jaoks lõppes Argentina ralli teine võistluspäev õnnetult, kui ta läbi veelombi sõites sõitis otsa ka kivile ning kaotas seejärel vasaku esimese ratta. Eestlase jaoks õnnetu vahejuhtum leidis aset neljanda kiiruskatse teisel kilomeetril.

«Ott sõitis väga stabiilselt, ilma igasuguste draamadeta ja hea kiirusega, mis sobis talle hästi. Kahjuks võttis ta veeloiku läbides natuke liiga laia kurvi ja vigastas auto vedrustust,» rääkis Wilson M-Sporti kodulehel.

«Tundub, et ma võin olla praegu MM-sarjas kõige rohkem ebaõnne kogev sõitja. Piloodi seisukohast ei näe ma võimalust, kuidas ma oleksin saanud juhtunut vältida. Sõitsime esimese käiguga läbi veeloigu. Seal oli kivi ja see rebis meie masinal ratta küljest,» lisas Tänak omalt poolt M-Sporti pressiteenistuse vahendusel.

Seniste teadete kohaselt peaks Tänak täna argentinas taas rajale tulema. Tänane esimene etapp algab Eesti aja järgi kell 14.28.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles