Hollywood jaguneb kaheks: «Sajandi poksimatš» tõi juba kaasa hiiglasliku kihlveo

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather jr (vasakul) ja Manny Pacquiao.
Floyd Mayweather jr (vasakul) ja Manny Pacquiao. Foto: SCANPIX

Kogu spordimaailm ja suur osa Hollywoodi kuulsustest ootab järgmist nädalavahetust, kui kergkeskkaalus lähevad «Sajandi matšiks» ristitud duellis vastamisi ameeriklane Floyd Mayweather jr ja filipiinlane Manny Pacquiao.

Loomulikult üritavad paljud kuulsused selle matšiga endale tähelepanu tõmmata ja oma lemmikule avaldatakse mitmel moel poolehoidu.

Viimati otsustasid räppar P. Diddy ja näitleja Mark Wahlberg sõlmida seoses matšiga suure kihlveo. Esialgu pakkus Mayweatherit toetav P. Diddy välja, et mehed võiksid kihla vedada 100 000 USA dollari peale, kuid Wahlbergi ettepanekul tõsteti summat 250 000 USA dollari peale.

Kui Mayweatherit pooldavad veel näiteks laulja Justin Bieber, endine korvpallistaar Shaquille O’Neal, näitleja David Hasselhoff, räppar Lil’ Kim, näitleja Jamie Foxx, ameerika jalgpallur Tom Brady jne, siis Pacquiaole on toetust avaldanud kuulsaim tegev Aasia päritolu korvpallur Jeremy Lin, UFC staar Ronda Rousey, NBA staar Stephen Curry, pesumodell Adriana Lima, endine korvpallistaar Charles Barkley jne.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles