RMK Kõrvemaa kevadjooksu võitis Ibrahim Mukunga Wachira

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meeste esikolmik.
Meeste esikolmik. Foto: Kristi Jahilo

Täna toimunud RMK Kõrvemaa Kevadjooksu 16 km võistlusdistantsil oli kiireim Keenia esindaja Ibrahim Mukunga Wachira ajaga 50 minutit ja 45 sekundit. 

Teisena ületas finišijoone mullune võitja Roman Fosti (00:52:06) Stamina spordiklubist ning kolmandana lõpetas Sparta spordiklubi esindaja Kaupo Sasmin (00:52:46). Naiste arvestuses võidutses teist aastat järjest Kaisa Kukk ajaga 01:04:47. Teise koha saavutas Maie Kuusik (01:06:41) ning kolmandale poodiumikohale jõudis Merlyn Lükki (01:07:57).

Roman Fosti jäi jooksu analüüsides positiivseks. «Kehas oli pinge sees, tõusudel ei suutnud jalgu piisavalt kiiresti tööle panna. Samas on tänane jooks hea väetis järgmisteks jooksudeks ja paremad tulemused on kindlasti veel ees,» rääkis Fosti.

Naiste võitja Kaisa Kukk tundis jooksmisest rõõmu: «Teise ja kolmanda kohaga oli vahe sees ning sain rahulikult jooksu nautida.»

RMK Kõrvemaa Kevadjooksust võttis osa ligi 2000 jooksusõpra.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles