Kanter: muretsemiseks pole põhjust, MMini on aega piisavalt

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter
Gerd Kanter Foto: SCANPIX

Täna tehakse kettaheite olümpiavõitja Gerd Kanteri reielihasele magnetuuring, mis peab andma vastuse küsimusele – kas ja millal saab kümme tiitlivõistluste medalit võitnud mees taas täie hooga ketast heita.

«Viimased kuu aega pole ma saanud korralikku hoovõtuliigutust teha. Tavaolekus ei tunne ma midagi, kuid hoovõtu ajal on tunda kerget kiskumist,» rääkis eile Tšehhimaalt koju jõudnud vägilane. «Tundub, et asi on küll paremaks läinud, kuid jala sisse ei näe – vajame seisundist täpsemat ülevaadet. Kui selgub, et vigastuseks paranemiseks tuleb teha treeningutes nädalane paus, siis nii tuleb ka teha.»

Kanter avas võistlushooaja pühapäeval Shanghai Teemantliiga etapil, kus piirdus 60.71 ja 9. kohaga. Teisipäeval võistles ta juba Turnovis, kus püstitas ka oma hooaja tippmargi 63.14 ja sai 3. koha. Kanteri tasemel sportlase kohta on tegemist siiski tagasihoidlike tulemustega ning hooaja avastartidega jäi täitmata ka Pekingi MMi norm. Hooaja tähtsamale jõuproovile pääsemiseks tuleb heita 65 meetrit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles